top of page
Transport Import Wagen

PROFESSIONEEL TRANSPORT

Wanneer de auto door u aangekocht en betaald is transporteren wij de wagen naar onze Inspectie ruimte in Sint-Truiden. Wij zorgen ervoor dat de transportdatum in overleg met de verkoper wordt vastgesteld. Voordat wij uw auto vervoeren, wordt deze grondig geïnspecteerd door een ervaren autodeskundige om er zeker van te zijn dat deze volgens afspraak wordt geleverd.

Professioneel Transport

Een ander belangrijk aspect is dat uw auto tijdens het transport volledig verzekerd is. Wij bieden verzekerd transport aan, wat betekent dat uw voertuig altijd gedekt is tegen alle mogelijke risico's. Dit is iets wat ons onderscheidt van andere bedrijven in de branche.

 

Onze focus ligt op het leveren van een hoogwaardige service en het waarborgen van de tevredenheid van onze klanten. Wij begrijpen hoe belangrijk uw auto voor u is en nemen daarom alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat deze veilig en op tijd in België aankomt.

 

Kies voor gemoedsrust en laat uw auto door onze professionals vervoeren. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare dienstverlening waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Neem vandaag nog contact met ons op om uw transport naar België te regelen!

bottom of page