top of page

OVER ONS

Meer dan 40 jaar ervaring in de Automobielbranche

Soho-Automotive is zeer ervaren in het autovak. De mensen achter SoHo-Automotive zijn allen ooit  begonnen onder aan de ladder in het autobedrijf in een tijd dat er nog geen computers, gsm's en internetsite's bestonden. In die tijd was zelfstandig kunnen werken (denken) cruciaal en werd je al snel opgemerkt als je talent had voor het vak.

 

Bij de technische kant in de automotive plugt men tegenwoordig een device in de auto en is 9 van de 10 keer de storing gevonden en wordt (tijdelijk) opgelost. De oude rotten in het vak lossen ook die tiende keer op wanneer het op vakkennis aankomt. Dat is wat bij ons het verschil maakt.  Doorgaan totdat de echte oorzaak is gevonden door middel van alle parameters samen te voegen.

Op leidinggevend gebied is er de laatste jaren ook veel veranderd. We hebben tegenwoordig haast, geld speelt een zeer grote rol en men vergeet nogal eens de positie van de ondernemer in het voordeel van de werknemer. Het komt vaak voor dat de oldskool managers accurater zijn in het herkennen van problemen binnen een bedrijf. Dit komt omdat zij denken in oplossingen en hun ervaring meebrengen naar het op te lossen probleem.

Door de jaren heen werden door ons alle facetten van de Automotive wereld doorlopen. Zo werd er leiding gegeven aan grotere bedrijven, als eigenaar, directeur, Interim Manager of investeerder.  Dat maakt de mensen achter SoHo-Automotive uniek. Ze weten alles van techniek, verkoop en het managen van bedrijven in de Automotive wereld en daarbuiten.

Tegenwoordig zijn, zoals dat zo mooi heet in België, de meeste mensen achter SoHo-Auto op rust. Achter de geraniums zitten zit niet in deze mensen en met SoHo-Auto blijven ze toch actief in de Automotive Sector. SoHo-Automotive zet deze mensen regelmatig op projectbasis in, naar behoefte van de klant.

Dat kan van een voertuig laten inspecteren bij de autokeuring zijn, een oordeel vellen over een technisch probleem of om orde op zaken stellen bij een automotive gerelateerd bedrijf om de boel weer vlot te trekken als een bedrijf in zwaar weer is gekomen. Ook investeren de mensen achter SoHo-Automotive in Automotive gerelateerde bedrijven.

SoHo Auto, Technisch Onderzoek
SoHo Auto Auditeren in de Automotive
SoHo Auto Garantie onderzoek
SoHo Auto Aankoop keuring
SoHo Auto Voertuigtransport met trailer.
SoHo Auto Vervoer over de weg
SoHo Auto Import Export
SoHo Auto - Endoscopisch onderzoek
SoHo Auto Aankoopkeuring
SoHo Auto Technische inspectie
SoHo Nice Auto keuren met Z Plaat
SoHo Automotive Technische Controle
bottom of page