top of page

HUURKOOP

Een auto op het oog in het Buitenland? Wij kunnen deze voor u in Huurkoop nemen.

 ZONDER BANK

ZONDER RENTE 

IDEAAL VOOR STARTERS

VANAF 25 JAAR

1.

JE FINANCIERING START BIJ HET VOORSCHOT

2.

JE BETAALT JE VOERTUIG MAANDELIJKS AF

3.

JE BETAALT DE RESTWAARDE EN WORDT 100% EIGENAAR

Wat is huurkoop?

Huurkoop is een vorm van kopen op afbetaling. Je wenst een bedrijfsvoertuig (Personenwagen of Lichte Vracht) te kopen, maar je hebt niet voldoende eigen middelen om het voertuig zelf volledig te betalen?  In dat geval is huurkoop een mogelijkheid. Je doet een aanbetaling, krijgt het bedrijfsvoertuig en je betaalt vervolgens het resterende bedrag in maandelijkse vaste termijnen terug.

Bij huurkoop is het bedrijfsvoertuig aan het begin van de rit je eigen, economisch eigendom. Aan het einde van de rit is het voertuig ook je eigen afbetaald, juridisch eigendom. Dat kan je bij traditionele leasing niet zeggen.

Schema Huurkoop .png

Financiële Voordelen

Off Balance

Voertuig staat niet op de balans - maar wordt als kost in uw administratie geboekt, zodat de schuldenlast van uw bedrijf niet onnodig wordt belast. Dat betekent dat u kapitaal overhoudt voor andere reserveringen én dat u uw leencapaciteit verhoogt. 

BTW problematiek

Pre Financiering van de BTW door de Leasemaatschappij - u hoeft de BTW niet voor te financieren.

Meerwaarde aan einde contract

Over het algemeen is de restwaarde van de wagen hoger dan het bedrag dat u moet betalen om de wagen over te nemen. Dit kan fiscaal interessant zijn. Zo creëert u een appeltje voor de dorst. Bij een traditionele leasing moet u de wagen op het eind weer inleveren, en de lease maatschappij strijkt zo de winst op de verkoop van uw oude lease wagen zelf op.

SoHo Auto Huurkoop
Huurkoop Uitgelegd
Soho_auto Tevreden klant.jpg

Hoe gaat dit in zijn werk?

1. VOORSCHOT

Je financiering start bij het voorschot. Waarom een voorschot? Wij kopen je voertuig aan met onze eigen middelen. Zo kunnen wij werken zonder tussenkomst van een bank en zonder rente.

2. MAANDELIJKSE BETALING

Na het voorschot, ‘huur’ je als het ware het voertuig af op maandelijkse basis. Op basis van jouw BTW-nummer berekenen we het maandelijkse aflossingsbedrag alsook het aantal maanden waarop we de financiering afsluiten. Dat kan op 24, 36, 48 of 60 maanden.

3. RESTWAARDE

Na een succesvol traject van maandelijkse aflossingen, eindigt je huurcontract bij ons. Op dat moment krijg je de optie om het voertuig af te kopen voor een symbolische restwaarde van 999 euro. Ook dat is afhankelijk van je firma en bepalen we samen vooraf. Vanaf dan ben jij 100% eigenaar van je voertuig. Proficiat!

 

Financiële Leasing

Geen geld via je bank? Bij Ons krijg je wél een kans!


Heb je je droomwagen gevonden, maar twijfelt de bank aan de cijfers van je onderneming? Dan krijg je bij ons als ambitieuze ondernemer wel een kans. 
 

Wij zijn geen bank maar bieden wel eenvoudige en snelle financieringsvormen aan door middel van huurkoop. Wij werken met eigen middelen waardoor we sneller en beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Wij kijken verder dan de cijfers en luisteren naar jouw verhaal. Dat vertaalt zich in een snel beslissingsproces van 48 uur en een acceptatieratio van 96% op je dossier. Allemaal in het teken van de klant.

bottom of page