top of page
Import Auto Afleveren

INVOERKEURING + AFLEVEREN

De meeste auto's moeten worden gekeurd. Nadat de keuring is voltooid, sturen wij u het roze formulier per e-mail toe, zodat uw verzekeringsmakelaar de auto kan registreren. We monteren de kentekenplaten netjes in nieuwe plaathouders. De auto staat klaar om opgehaald te worden of we kunnen de auto bij u afleveren (tegen extra kosten).

Invoerkeuring - Kentekenplaten - Afleveren

De meeste import auto's moeten worden gekeurd voordat ze de weg op mogen. Zodra de keuring is afgerond, sturen wij u het roze formulier per e-mail toe. Dit formulier is essentieel voor uw verzekeringsmakelaar om de auto te registreren.

 

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat de kentekenplaten netjes gemonteerd worden in nieuwe plaathouders. Zo kunt u meteen de weg op zonder gedoe. U mag de nieuwe kentekenplaat zelfs bij ons laten afleveren.

 

Zodra alles geregeld is, staat uw auto klaar om opgehaald te worden. Als u liever heeft dat wij de auto bij u afleveren, kunnen wij dit regelen tegen extra kosten.

 

Kortom, bij ons zorgen we ervoor dat het keuringsproces soepel verloopt en dat uw auto klaar is om veilig de weg op te gaan. 

bottom of page