top of page
SoHo Auto Import Export service

NIEUWE WAGEN
ZAKELIJK FINANCIEREN?

Zakelijk een Nieuwe Wagen financieren? Dat kan!

Een nieuwe wagen kan perfect gefinancierd worden door middel van Zakelijke Renting of Leasing. Vul alle gegevens in en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur (7 op 7) een passende aanbieding krijgt.

Financiële Renting

Hoe werkt een Financiële renting bij een nieuw Voertuig?

Nadat wij met u tot overeenstemming komen over de juiste keuze van voertuig en financiering sluit u een renting contract af bij onze leasemaatschappij. Wij verzorgen dit van A tot Z voor u.

SoHo-Auto koopt vervolgens de wagen in van de verkoper en wikkelt de administratie af met de leasemaatschappij. Soho-Auto verzorgt vervolgens alle (import) bewegingen om de wagen in België op uw naam in te schrijven.

U betaalt vervolgens de leasemaatschappij een maandelijkse huur (soms een verhoogde eerste huur) voor een bepaalde periode.  Aan het eind van de overeenkomst heeft u altijd een optie tot aankoop van uw voertuig. In de praktijk is dit zo'n 16% van netto prijs van het voertuig.

Financiële Renting is enkel beschikbaar voor Professionele Klanten

Financiële Voordelen

Off Balance

Voertuig staat niet op de balans - maar wordt als kost in uw administratie geboekt, zodat de schuldenlast van uw bedrijf niet onnodig wordt belast. Dat betekent dat u kapitaal overhoudt voor andere reserveringen én dat u uw leencapaciteit verhoogt. 

 BTW problematiek

Pre Financiering van de BTW door de Leasemaatschappij - u hoeft de BTW niet voor te financieren.

Meerwaarde aan einde contract

Over het algemeen is de restwaarde van de wagen hoger dan het bedrag dat u moet betalen om de wagen over te nemen. Dit kan fiscaal interessant zijn 

Voorkant van de auto
Finaniele Renting
Financiële Leasing
Top service bij SoHo Auto

Financiële Leasing

Hoe werkt een Financiële leasing bij een nieuw voertuig?

Nadat wij met u tot overeenstemming komen over de juiste keuze van voertuig en financiering sluit u een Leasing contract af bij onze leasemaatschappij. Wij verzorgen dit van A tot Z voor u.

SoHo-Auto koopt vervolgens de wagen in van de verkoper en wikkelt de administratie af met de leasemaatschappij. Soho-Auto verzorgt vervolgens alle (import) bewegingen om de wagen in België  op uw naam in te schrijven.

U betaalt vervolgens de leasemaatschappij een maandelijks lease bedrag voor een bepaalde periode voor het gebruik van het voertuig.  Aan het eind van de overeenkomst heeft u altijd een optie tot aankoop van uw voertuig. In de praktijk is dit zo'n 5 tot 15% van netto prijs van het voertuig.

Financiële Leasing is enkel beschikbaar voor Professionele Klanten

 

Kenmerken Financiële Leasing

De leasingmaatschappij is juridisch eigenaar van de wagen. De aankoopfactuur staat immers op hun naam.

Jouw onderneming is economisch eigenaar, zodat jij het gebruiksrecht krijgt van de bedrijfswagen. De wagen komt dan wel op de balans van jouw onderneming te staan.

 

bottom of page