top of page

Z PLAAT SERVICE

Keuren met Z platen

SoHo Auto kan u perfect behulpzaam zijn met haar Z plaat service.

 

Wij kunnen u bijstaan als u bijvoorbeeld een auto wil aankopen (Testrijden - Proefrit), of bijvoorbeeld dat wij een Technische Inspectie (Aankoopkeuring) ter plaatse moeten uitvoeren.

Ook verplaatsing en / of  keuring van uw voertuig bij een van de vele keuringsstations in België kunnen wij voor u verzorgen.

Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen, heeft u meer vragen vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail en wij contacteren u zo snel mogelijk terug.

Soho Automotive Z Plaat keuring

AUTO KEUREN MET Z PLATEN

In België is het op naam stellen of inschrijven van een voertuig een ingewikkelde klus. Zo moet uw wagen gekeurd zijn voor verkoop. Normaal zorgt de oude eigenaar dat de wagen gekeurd is voor verkoop en kunt u met het roze inschrijfbewijs (wat u krijgt bij de goedkeuring van de wagen) uw wagen inschrijven en de kentekenplaten bekomen.

 

Als uw nieuwe wagen niet gekeurd is, of niet voorzien is van geldige kentekenplaten kunnen wij dit traject voor u regelen. Wij hebben onze eigen Z platen waarmee wij voertuigen tot 3500 kg kunnen keuren.

 

Ook kunnen wij de jaarlijkse keuring voor uw wagen uitvoeren. Gemak dient de mens, zeg maar.

 

Wij werken over heel België, en zijn gevestigd in het zuidelijkste puntje van Vlaams - Brabant tegen Limburg aan. Zo zijn wij bij de keuringsstations Alken en Diest en Tienen kind aan huis.

Voor prijsinformatie klikt u hier.

 

Vul het formulier in voor een keuringsaanvraag met bijvoorbeeld onze Z platen. Welke papieren u moet meenemen en meer tips voor de auto keuring leest u hier.

VERPLAATSING OVER DE WEG

U heeft een nieuwe wagen gekocht maar u kunt de wagen niet zelf vervoeren omdat u geen geldige kenteken plaat heeft?

 

Wij kunnen uw wagen met onze Z Plaat of auto transporters vervoeren van A naar B, en dat zelfs door heel Europa. Uiteraard onder CMR voorwaarden.

 

Naast het vervoeren van de wagen kunnen wij terplekke een inschatting maken van de staat van de wagen en u een degelijk advies geven om de wagen al dan niet te kopen. Eventueel kunnen we de wagen voor u uitvoeren in het land van herkomst en invoeren in België.

 

Onze chauffeurs zijn ervaren mensen uit het autovak en zeer goede beheerste chauffeurs.  Er wordt voorzichtig gereden met uw voertuig en de wagen zal worden afgeleverd aan u in de staat zoals wij deze tot onze beschikking kregen *

Vul het contactformulier in voor informatie voorverplaatsing over de weg

 

*zie algemene voorwaarden

Mercedes Sprinter L3 H3 vervoeren
AutoImport Service

PROEFRIT / AANKOOPKEURING

U heeft een auto op het oog en wil graag een objectief oordeel hebben over de (technische) staat van deze wagen?

 

De oude eigenaar verkoopt de wagen zonder keuring of heeft geen geldige platen om een proefrit te maken?

 

Wij kunnen u daarbij helpen, met onze Z-platen kunnen wij een proefrit met de wagen maken, en een inschatting doen van de (technische) staat van de wagen. Ook kunnen wij een aankoopkeuring doen in onze inspectie ruimte zodat u perfect weet wat de staat van de auto is.

 

Bij een deal kunnen wij de wagen eventueel direct voor u transporteren en keuren bij een van de keuringscentra's in België.

 

 

Vul het formulier in voor meer informatie.

bottom of page